Лайм

Не почувалася вільною: Анджеліна Джолі розповіла про свій стан після розлучення

Останні 4 роки далися 44-річній актрисі нелегко

Напередодні прем'єри прем'єри фільму "Чаклунка: Володарка темряви" 17 жовтня Анджеліна Джолі розповіла виданню E! про те, як почувалася в останні чотири роки після розлучення з Бредом Піттом. Також 44-річна актриса провела паралелі між собою і своїм персонажем - могутньою чарівницею, що стала жертвою зради коханої людини.


Кадр з фільму "Чаклунка: Володарка темряви"

"Справжня любов допомагає проявитися нашій найкращій стороні. Це те, що ви цінуєте, чому ви вірні і за що готові боротися. Дивно, що Малефісента не усвідомлювала, що все це є всередині неї, - сказала Джолі. - Малефісента - дика, але я думаю, що у всіх нас всередині є сутність, яка просто хоче розважатися і бути собою".

Також актриса зізналася, що останніми роками їй, на відміну від могутньої Малефісенти, не завжди вдавалося залишатися впевненою і сильною.

"У моєму житті були часи, коли я не відчувала себе в безпеці, не відчувала себе захищеною. Можливо, я добре приховувала це від публіки. Я почувалася маленькою, загнаною в кут. І треба було багато часу, щоб знову знайти [себе]. Думаю, зараз це виходить краще, ніж останні чотири роки", - сказала Джолі.

Анджеліна Джолі з дітьми на прем'єрі фільму "Малефісента 2" в Лос-Анджелесі

Нагадаємо, що в 2016 році актриса подала на розлучення з Бредом Піттом, з яким перебувала в стосунках з 2005 року. Процес був завершений лише в квітні 2019 року.

Зараз Анджеліна Джолі знімається у майбутній екранізації коміксів Marvel "Вічні". У фантастичному бойовику актриса виконає роль Тени - представниці раси суперлюдей, що володіє надлюдською швидкістю, силою, довговічністю і регенерацією, здатністю контролювати розум, читати думки і телепортуватися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях