Лайм

Сергій Міхалок випустив кліп до 5-річчя гурту Brutto: відео

Музиканти презентували нове відео

Популярний рок-гурт білоруського музиканта Сергія Міхалка Brutto представив нову пісню "Мельхіор і Каспар" і кліп на неї. Реліз приурочений до 5-річчя колективу.

Прем'єра треку і відео відбулася 1 жовтня на YouTube-каналі гурту. Слова і музику написав Сергій Міхалок, а режисером відеоряду виступив друг всього Brutto Дмитро Авдєєв.

У кліпі показані дружні посиденьки з шашликом і басейном. У ролику можна побачити сім'ю Міхалка - дружину Світлану та молодшого сина, який з'явився на світ в лютому цього року.

Шанувальники оцінили нову роботу музикантів, свої захоплення вони висловили в коментарях під відео.

"Дуже по-сімейному, круто хлопці", "Душевно, як у вас так виходить нести тепло і радість!", "Душевно затишно. Тепло надходить цей кліп", "6 хвилин абсолютного щастя яке воно повинно бути!", - пишуть коментатори .

  • Раніше Сергій Міхалок зі своїм гуртом "Ляпіс-98" виступив в Черкасах. Глядачі, що прийшли на концерт, не впізнали вокаліста і викликали поліцію, вирішивши, що концерт є фейковим.
  • Українська хіп-хоп-виконавиця Alyona Alyona (Олена Савраненко) випустила новий кліп до треку "Завтра", в якому з'являються Noize MC і британський грайм-виконавець Skepta.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях