Лайм

На Дженніфер Лопес подали в суд за публікацію її власного фото в Instagram

Розмістивши в соціальній мережі милий знімок з нареченим, зірка порушила закон про авторське право

Дженніфер Лопес отримала позов за порушення авторських прав, пише видання E! News. У 2017 році співачка розмістила в Instagram спільне фото з нареченим Алексом Родрігесом, де вони взявшись за руки гуляють по Нью-Йорку. Але агентство Splash News and Picture, що є ексклюзивним власником авторських прав на фотографію, зажадало солідної компенсації.

"Позивач ніколи не видавав відповідачу ліцензію на фотографію. Проте, Лопес використала її без дозволу, - йдеться в судових документах. - Зокрема, Лопес або хтось, хто діє від її імені, скопіював фотографію і розмістив в Instagram 7 листопада 2017 року".

Компанія стверджує, що Лопес через своїх представників була повідомлена про порушення листом від 12 грудня 2017 року.

"Фотографія креативна, самобутня і цінна, - стверджує компанія. - Через статус знаменитості суб'єкта, а також якість та візуальну привабливості знімка, позивач (і фотограф, якого він представляє) повинен був отримати дохід від його ліцензування. Але пост в Instagram зробив фотографію негайно доступною для десятків мільйонів передплатників Лопес і інших споживачів розважальних новин".

Тепер компанія вимагає від Дженніфер Лопес 150 000 доларів компенсації і просить суд заборонити співачці та її команді надалі публікувати фотографію.

Джей Ло - не єдина зірка, яка отримала позов за порушення авторських прав. E! News повідомляє, що у вересні з аналогічною проблемою зіткнулася Джіджі Хадід, яка розмістила в Instagram фото свого колишнього бойфренда Зейна Маліка.

  • Раніше в мережі спливло скандальне інтерв'ю Дженніфер Лопес: у ньому вона критикує відомих колег
  • В кінці вересня Дженніфер Лопес і її наречений показали зворушливі фото заручин. 50-річна зірка і її 44-річний обранець відсвяткували важливу подію в колі сім'ї

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях