Лайм

Елтон Джон поділився історією про невдалу пересадку волосся

У 90-х співак почав носити перуку, але до цього його боротьба з облисінням була жорстокою

Вихід мемуарів Елтона Джона ознаменувався публікацією великої кількості відвертих спогадів про його життя. Тепер видання Daily Mail опублікувало розповідь, у якій 72-річний співак поділився невдалим досвідом пересадки волосся. Втім, знайшлося в цій історії місце і для кумедних випадків.

"Деякі люди наділені обличчям, яке добре виглядає з лисою головою. Я не один із них. Без волосся я маю тривожну схожість з персонажем мультфільму Шрек", - зізнається Елтон Джон.

Співак зауважив, що його волосся почало рідшати на початку 70-х. Намагаючись вирішити проблему, він довірився П'єру Путо - "великому піонеру в мистецтві пересадки волосся з Парижа".

"Мені сказали, що я пройду просту процедуру і покину його клініку іншою людиною, - згадує Елтон. - Все було не зовсім так. Це була ні разу не проста процедура. Вона тривало п'ять годин. Я робив це двічі, і обидва рази це було до біса боляче. За допомогою скальпеля Путо зняв з моєї голови смужки волосся, а потім прикріпив їх до верхівки".

Після першої процедури співак покинув клініку, хитаючись від болю.

"Намагаючись сісти в машину, я втратив рівновагу і вдарився головою об дверну раму. Саме в цей момент я зрозумів, що біль під час пересадки волосся - просто укол у порівнянні з відчуттям удару по голові відразу після пересадки".

"Ще гірше, що пересадка просто не спрацювала, - пише він. - Я не впевнений чому. Можливо, це якось пов'язано з кількістю наркотиків, які я приймав. Або, можливо, це було пов'язано з тим, що єдине, що вони мені порадили - не носити капелюха протягом декількох тижнів після процедури. Цю пораду я вирішив проігнорувати на тій підставі, що без капелюха виглядав як персонаж фільму жахів. Моя голова була покрита струпами і дивними кратерами".

Папарацці стали одержимі фотографуванням Елтона Джона без капелюха, але їм не пощастило. Він носив капелюх на публіці більш-менш постійно протягом наступного десятиліття. В кінці 80-х музикант пофарбував решту волосся в платиновий блонд, а в 90-х йому зробили плетіння: "взяли те, що залишилося від волосся, і прикріпили до нього більше волосся".

"У новому образі я дебютував на Концерті пам'яті Фредді Меркьюрі. Журналіст зазначив, що я виглядаю так, немов у мене на голові мертва білка. Я був змушений визнати, що він мав рацію, - зізнається Елтон. - Врешті-решт я здався і отримав перуку, зроблену людьми, які роблять перуки для голлівудських фільмів".

Проте перуки не позбавлені недоліків. Елтон Джон згадав кумедний випадок, який трапився з ним в Атланті, штат Джорджія.

"Я спав у своєму будинку і прокинувся, почувши голоси. Я був впевнений, що нас грабують. Я натягнув халат і виповз. Потім, на півдорозі до коридору, я зрозумів, що забув волосся. Тому я помчав назад у спальню, вирішивши, що якщо мене поб'ють до смерті, я хоча б не буду лисим, коли це станеться", - згадує співак.

Спустившись на кухню, замість грабіжників Елтон Джон виявив двох робочих, які приїхали полагодити трубу.

"Я не міг не помітити, що вони дивляться на мене. Можливо, вони були приголомшені, подумав я. Зупинившись у ванній, я зрозумів, що робітники не були засліплені видом легендарного Елтона Джона. Вони були засліплені видом легендарного Елтона Джона з його перукою задом наперед, - говорить зірка. - Я виглядав абсолютно безглуздо".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях