Лайм

Alekseev представив чаруючий кліп, знятий в Ісландії: відео

Відео зняв Алан Бадоєв

Український співак Alekseev, який розповів про роман з солісткою "ВІА Гри", презентував кліп на пісню "Камінь і вода".

Прем'єра відео відбулася в четвер, 10 жовтня, на YouTube-каналі виконавця. Зйомки відеоряду проходили в Ісландії - країні неймовірних пейзажів і чарівної природи. Режисером кліпу виступив відомий кліпмейкер Алан Бадоєв.

Музику до пісні "Камінь і вода" написав композитор Руслан Квінта, як і перший хіт Алексєєва - "П'яне сонце".

"Ця пісня мені прийшла, коли я готувався до поїздки в Ісландію і вивчав культуру і красу цієї країни, милуючись її пейзажами в інтернеті. В той же день була закладена основна музична ідея і чомусь я відразу зрозумів, що це музика мені відгукується в голосі Нікіти", - прокоментував композитор.

Шанувальники співака, які вже встигли подивитися нову відеороботу Нікіти, поділилися своїми враженнями в коментарях під роликом.

"Шалено сподобалося! Дуже атмосферний кліп! Види Ісландії просто заворожують!", "Картина гарна. Але як кліп не тягне, на мою думку", "Який же приголомшливий кліп! Дивилася на одному диханні", "Боже, це витвір мистецтва, дивилася не відриваючи очей", - пишуть коментатори.

  • Українська хіп-хоп-виконавиця Alyona Alyona (Олена Савраненко) випустила новий кліп до треку "Завтра", в якому з'являються Noize MC і британський Грайм-виконавець Skepta.
  • Канадський співак Джастін Бібер випустив кліп на пісню 10,000 Hours, записану спільно з кантрі-дуетом Dan + Shay, в якій знявся зі своєю молодою дружиною Хейлі Болдуін.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях