Лайм

Російські знаменитості звернулися до публіки з проханням для Анастасії Заворотнюк

У ЗМІ не припиняється ажіотаж навколо хвороби актриси Анастасії Заворотнюк

Російські зірки естради та телебачення звернулися до громадськості з проханням припинити спекуляції і поширення неправдивої інформації про здоров'я актриси Анастасії Заворотнюк, якій ЗМІ приписують рак головного мозку.

З цим на особистих сторінках в Instagram до своїх фоловерів звернулися співак Микола Басков, співачка Наташа Корольова, телеведуча Анна Семенович та інші. Як підкреслили вони у своїх постах, актрисі серіалу "Моя прекрасна няня" значно більше зараз потрібна підтримка, ніж різні доводи та чутки.

"В даний час Анастасія Заворотнюк, її життя та здоров'я, стали об'єктом для пліток, відвертої неправди, пересмикування фактів та спекуляції на імені артистки... Зупиніться, люди..." - написала у соцмережі Королева. До свого посту співачка доклала фото актриси з рідними.

Нагадаємо, достовірно сьогодні відомий лише один факт - Анастасія Заворотнюк вже більше двох тижнів дійсно знаходиться в одній з клінік Москви, де їй надають послуги. У цьому ж медзакладі були помічені і її рідні. При цьому ні менеджмент актриси, ні вона сама до цього часу не коментують події. А вже тим більше не підтверджують інформацію "анонімних джерел" у ЗМІ про онкологію, ускладнення чи неминучу смерть.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях