Лайм

Лілія Подкопаєва розчулила трепетним фото з новонародженою дочкою

Щаслива мама показала зворушливий момент

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, яка нещодавно втретє стала мамою, поділилася з шанувальниками ніжним фото з новонародженою дочкою.

Відповідний кадр щаслива мама оприлюднила у своєму Instagram. На чорно-білому знімку дитину на руках тримає коханий Подкопаєвої і батько дівчинки - Ігор Дубинський. "Ти така крихітна, що поміщаєшся в долонях. Але така величезна, що ні поміщаєшся в серці", - зворушливо написала Лілія.

Трепетний знімок тата і дочки розчулив фанатів Подкопаевої і вони стали писати багато теплих слів в коментарях під постом.

"Так мило", "Анголятко", "Щастя", "Таке миле фото", "До сліз", "Таке мілашество", "Закохані очі тата і посмішка. Найкраще, що може бачити дівчинка", "Мить чистого щастя довжиною в життя", "Таке чарівне фото і слова душевні. Краще не скажеш", "Дуже чуттєвий момент", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, про вагітність Подкопаєвої стало відомо в березні цього року. Дівчинка стала першою спільною дитиною для Лілії та її коханого Ігоря Дубинського. Також гімнастка виховує двох дітей від попереднього шлюбу з бізнесменом Тимофієм Нагорним.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях