Лайм

Райан Рейнольдс з дружиною вперше показали новонароджену доньку

Ім'я зіркове подружжя вирішили не вказувати, а обличчя приховали

Голлівудський актор Райан Рейнольдс підтвердив, що у них з Блейк Лайвлі народилася третя дитина. Більш того, артист розсекретив стать дитини - у подружжя народилася дочка.

На своїй сторінці в Twitter Райан опублікував фото, на якому зображений зі своєю дружиною і їх новонародженою дочкою. Зіркові батьки щасливо посміхаються, позуючи на тлі лісу. Правда, обличчя дівчинки шанувальники пари розгледіти не змогли - Рейнольдс приховав його під рожевим смайликом. Не повідомив актор і ім'я дочки.

Інформація про те, що Райан Рейнольдс і Блейк Лайвлі в третій раз стали батьками, з'явилася на початку жовтня. Однак за повідомленнями західних таблоїдів, щаслива подія в зірковій сім'ї сталася ще в серпні.

Нагадаємо, що Блейк і Райан одружилися в 2012 році. Через два роки у пари народилася дочка Джеймс, в 2016 Лайвлі народила ще одну дівчинку Інес. Народження дочок зіркове подружжя теж приховували протягом двох місяців.

  • Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, яка нещодавно втретє стала мамою, поділилася з шанувальниками ніжним фото з новонародженою дочкою.
  • Українська співачка Наталка Карпа чекає дитину від свого чоловіка-героя АТО Євгенія Терехова, якого ще називають "Титановим Джексоном".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях