Лайм

Королівську родину збентежив відвертий фільм про принца Гаррі і Меган Маркл

Родичі не очікували, що Гаррі і Меган розкриють так багато подробиць про особисте життя

Новий документальний фільм про поїздку принца Гаррі і Меган Маркл в Африку викликав справжній переполох в королівській родині. Видання E! з посиланням на джерело, наближене до Букінгемського палацу, пише, що родичі герцога і герцогині Сассекських не очікували, що пара буде настільки відвертою.

У документальному фільмі показані інтерв'ю Гаррі і Меган. Вони розповіли про цькування британських таблоїдів, а Гаррі навіть обговорював чутки про розрив між ним і принцом Вільямом.

"На даний момент наші шляхи розійшлися. Я завжди буду поруч з ним, і, наскільки я знаю, він завжди буде поруч зі мною. Ми не бачимося так часто, як раніше, але я його дуже люблю", - сказав він журналісту Тому Бредбі.

Відповідно до джерел, в королівській родині були здивовані подробицями, які зважилися оприлюднити Гаррі і Меган. Перш за все їх збентежило рішення Гаррі обговорити свої почуття через зростання дистанції між ним та Вільямом, тоді як палац в останні місяці щосили намагався спростувати чутки про їхню сварку.

За словами інсайдера, "в королівській родині, схоже, також стурбовані з приводу того, чого саме домагаються Гаррі і Меган, оскільки члени королівської сім'ї зазвичай не так докладно розповідають про особисті справи".

"Справедливо сказати, що сім'я відчуває глибоке занепокоєння з приводу направлення, в якому все це рухається", - додав він.

  • Раніше принц Гаррі і Ед Ширан записали кумедне благодійне відео на честь Дня психічного здоров'я. У ньому Ширан жартує про рудих, а Гаррі говорить про допомогу ближнім.
  • Принц Гаррі і Меган Маркл показали сина Арчі: в мережі знову сперечаються, на кого ж схожий юний герцог.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях