Лайм

Катя Осадча показала образ на Хелловін: фанати не відразу впізнали телеведучу

Знаменитість перевтілилася в героїню фільму "Сімейка Адамсів"

Українська телеведуча Катя Осадча показала, як готується до найстрашнішого свята року - Хеллоуїну. Знаменитість перевтілилася в героїню фільму "Сімейка Адамсів" - Мартишу (Morticia Addams), а фото виклала в своєму Instagram.

На знімку ведуча "Світського життя" позує в чорній мереживній сукні і в перуці. Містичний образ доповнений яскравим макіяжем і човниками в тон наряду.

"Ви вже готові до Хеллоуїну? Ми вчора проводили репетиції на прем'єрі. А ким ви будете в цьому році?", - поцікавилася Катя у шанувальників.

Фанати написали що не відразу впізнали на фото телеведучу, але образ їм сподобався.

"Не впізнала навіть, дуже ефектно", "А вам личить", "Вам дуже личить образ! Дуже стильно виглядаєте з чорним кольором волосся", "Ой, ви така незвичайна, неочікувана в такому кольорі. Але вам личить. Справжня дівчина - вамп", "Відразу і не впізнати", "Катя - це ваш образ", "Я вас і не впізнала, красуня", - захоплюються фани під постом.

  • Ще не визначилися з костюмом на Хеллоуїн? Ми зібрали для вас кілька креативних ідей, спираючись на свіжі хоррори зі світу кіно.
  • 25-річна мати Карлі Томас опинилася під шквалом критики і навіть погроз в соцмережах після того, як показала страшні фото гриму і костюмів своїх дітей до Хеллоуїну.
  • Дивіться також на The Lime 10 креативних і моторошних ідей гриму до свята. На Хеллоуїн можна перевтілитися в будь-якого персонажа.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях