Лайм

Настя Каменських в бікіні влаштувала сексуальні танці на пляжі: відео

Фанати почали бурхливо обговорювати фігуру співачки

Українська співачка Настя Каменських, яка зараз відпочиває з чоловіком Потапом в Мексиці, продовжує радувати фанів яскравими моментами з відпустки.

Артистка показала, що просто лежати на пляжі - нудно для неї, тому вона вирішила влаштувати танці прямо на піску. Цей момент Настя зняла на відео, а ролик виклала в своєму Instagram.

На кадрах співачка в відвертому бікіні чорного кольору сексуально рухається під музику. Волосся Каменських розпущені, а в руках у неї - кокос.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Шанувальники не змогли пройти повз ролика і почали бурхливо обговорювати фігуру Насті. Хтось називає тіло співачки шикарним, а хтось вважає, що їй не завадило б ще схуднути.

"Шикарна", "Ідеальна фігура", "Красуня", "Дуже гарна фігура", "Класне тіло", "Шикарні стегна", "Де талія?", "Знову набирає вагу", "Худнути треба", "Схуднути б тобі Настя! Якось не естетично виглядає ", - пишуть коментатори.

  • У Мексиці також відпочиває популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна разом з чоловіком і 15-річною дочкою Наной. Яскравими знімками в купальнику знаменитість ділиться на своїй сторінці в Instagram.
  • Також дивіться на The Lime кліп Насті Каменських до треку Elefante. Нова пісня NK - мікс українських мотивів з бадьорими ритмами Латинської Америки. Кліп до нього - суцільні метаморфози в стилі Mozgi Entertainment. До речі, без Потапа в кліпі теж не обійшлося.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях