Лайм

Солістка "НеАнгелів" показала, як виглядала до пластики: архівні фото

Співачка не приховує, що вдавалася до послуг пластичних хірургів

Учасниця популярного українського дуету "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фанатами архівними знімками, на яких вона зображена до того, як зважилася на зміни в зовнішності.

Чорно-білі кадри співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. "Я знаю це ти" - співали ми у пісні, але я не пам'ятаю себе такою в житті. Ось круто піднімати архіви і знаходити там такі, не побоюся цього слова, шедеври", - написала під знімками знаменитість.

Як відомо, Слава не приховує, що вдавалася до послуг пластичних хірургів. Камінська робила пластику два рази - змінила форму носа і збільшила груди (з 1,5 розміру до 3).

Як неодноразово підкреслювала співачка, операції їй робив зовсім не Едгар Камінський, який до недавнього часу був її чоловіком. "Він ще вчився, коли я вже знала про професії пластичний хірург", - заявляла артистка.

Шанувальники співачки почали бурхливо обговорювати зовнішність Слави, відзначаючи, що зараз вона "зовсім інша".

"Ось це вам обличчя перекраїв чоловік колишній .... а вам адже і 40 начебто немає ..... різні люди на фото і зараз" - написала одна з дописувачів Слави. "Ага, він у мене на закрійника навчався", - посміялася у відповідь Камінська.

"Тут ще ніс інший", "Все тут інше", "Груди більше стали", "Ніс взагалі інший", "Тут ще з носиком", "Тут вона до пластики - красива і молода, зараз з пластикою все так же красива і молода! Але це різні періоди і за своїм прекрасні", "Вас не впізнати", "Зовсім інша", - коментують інші.

  • Раніше Слава Камінська стривожила шанувальників, опублікувавши знімок, на якому вона зображена під крапельницею. Співачка повідомила, що вона захворіла на гастролях і з труднощами виходила на сцену. А концерт в Кривому Розі відспівала "з останніх сил".
  • Слава Камінська зізналася, що недовго була одна після розлучення з чоловіком Едгаром в липні цього року. Співачка додала, що цілком може в черговий раз вийти заміж.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях