Лайм

Кім Кардашьян показала всіх своїх дітей на одному фото

Знімок був зроблений під час недавнього візиту до Вірменії

Американська супермодель і телеведуча Кім Кардашьян, яка нещодавно відсвяткувала своє 39-річчя, поділилася в Instagram унікальними сімейними знімками.

На одному з кадрів знаменитість зображена зі своїми чотирма дітьми - шестирічною Норт, трирічним Сейнтом, однорічною Чикаго і молодшеньким Псалмом, який з'явився на світ у травні цього року.

Всі вони одягнені в закритий чорний одяг, на тлі якого блищать масивні прикраси. Знімок був зроблений під час недавнього візиту до Вірменії.

"Ця фотографія з дітьми була зроблена в цьому місяці в Вірменії", - написала під знімком телезірка.

Під час цієї поїздки Кім хрестила своїх дітей, а також разом з сестрою Кортні сама пройшла священний обряд. Як відомо, Кім Кардашьян - наполовину вірменка.

  • Раніше Кім Кардашьян пояснила дивне ім'я молодшого сина. Як виявилося, релігійне ім'я хлопчикові дав Каньє Уест. Цим репер хотів відобразити духовність своєї сім'ї.
  • Телезірка також згадала, як перед пологами першої доньки Норд Уест в 2013 році вирішила привести себе в порядок - зробити манікюр і воскову депіляцію. Кім не злякало навіть прееклампсія, яка могла викликати ускладнення при пологах.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях