Лайм

Страшно красива: Наталія Могилевська показала "макіяж" на Хеллоуїн

Співачку порівняли з Владом Ямою

31 жовтня весь світ святкує Хеллоуїн. Доторкнутися до найстрашнішого свята року вирішила і українська співачка Наталія Могилевська.

Артистка опублікувала в своєму Instagram фото, на якому продемонструвала святковий макіяж. Правда, зробила його вона за допомогою спеціального фільтра. "Як вам такий образ? Страшно красиво?", - поцікавилася Наталя у шанувальників.

Фанати не відразу зрозуміли, що макіяж не справжній і прийняли обговорювати "новий образ" співачки. Деякі навіть порівняли Наталю з Владом Ямою.

"Ви дуже схожі з Владом Ямою. На останніх танцях з зірками, просто як один чоловік вас розфарбовував", "Страшно прекрасна", "Дуже круто, натурально!", "Страшно не дуже, а от красиво це так", "Дуже класно, Наташа. Вам пасує", "Невпізнанно", "Страшно красива", "Дуже цікаво", - пишуть шанувальники під постом Могилевської.

А ось у Влада Ями в 10 випуску шоу "Танці з зірками 2019" грим був справжній.

  • Раніше Влад Яма розповів, що зустрів свою майбутню дружину Ліліану в нічному клубі. Цікаво, що разом з хореографом в закладі була і Наталія Могилевська.
  • Американська plus-size модель Ешлі Грем, яка зовсім скоро народить первістка, показала свій образ на Хеллоуїн . Пишнотіла красуня перевтілилася в героїню мультфільму "Хто підставив кролика Роджера" - спокусливу Джесіку Реббіт.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях