Лайм

У 35 життя тільки починається: Слава Камінська показала ідеальну фігуру в купальнику

Співачка нарвалася на компліменти шанувальників

Учасниця популярного українського дуету "НеАнгели" Слава Камінська, яка зізналася в новому романі після розлучення з чоловіком, насолоджується життям.

В особистому мікроблозі співачки з'явилося фото, на якому вона зображена на тлі стіни. Слава позує в білому купальнику, який вигідно підкреслює достоїнства її фігури. Сексуальний образ доповнений високими гольфами і кедами на платформі.

"У 35 життя тільки починається", - зазначила Камінська під постом.

Шанувальники співачки почали бурхливо обговорювати фігуру Слави, називаючи її форми "ідеальними".

"Нереальна дівчинка", "Красоточки! Фігурка клас! Срочно за мільйонера заміж і в Монако", "Ну дуууже страшно красива. Так не можна", "Какая тут крута", "Красива", "Та з такою фігурою воно і не закінчитися", "Ну ідеальна же. Агонь, Славка!", "Ух, виточена", "Офігенна", "Ідеальна", - захоплюються фанати.

Нагадаємо, кілька місяців тому чоловік Слави Камінської Едгар Камінський подав на розлучення. З подібною кризою у стосунках пара зіткнулися не вперше, правда, на цей раз помиритися їм вже не вдалося. 1 липня Подільський районний суд Києва ухвалив рішення про розлучення подружжя.

  • Раніше Слава Камінська поділилася з фанатами архівними знімками, на яких вона зображена до того, як зважилася на зміни в зовнішності. Солістка "НеАнгелів" не приховує, що вдавалася до послуг пластичних хірургів.
  • Також читайте на The Lime, яку офіційну заробітну плату отримує Слава Камінська. Ця цифра вас здивує .

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях