Лайм

Дочка Брюса Вілліса і Демі Мур зізналася, що в 15 років мало не померла від алкогольного отруєння

Проблеми з алкоголем Демі Мур не пройшли повз її дітей

Таллула Вілліс, молодша дочка Демі Мур і Брюса Вілліса ледь не померла від алкогольної інтоксикації, коли їй було всього 15 років. Про це 25-річна дівчина розповіла на шоу "Red Table Talk", куди прийшла разом із матір'ю і старшою сестрою Румер.

"Я вперше спробувала алкоголь в 14 років на сімейному відпочинку. Це було шампанське, дуже солодке. А потім, коли мені було 15 років, я мало не померла від отруєння алкоголем", - згадує Таллула.

Пізніше вона стала пити частіше, також зловживаючи ліками і наркотиками. Дівчина пригадала, як сестра Скаут не могла розбудити її після великої дози кодеїну і кокаїну.

"Вона трясла мене. Коли я, нарешті, прокинулася, вона плакала. Я її дуже налякала, - зізнається вона. - Я сказала: "Все в порядку, дозволь мені повернутися в ліжко". Я прокинулася через кілька годин і просто істерично ридала, тому що це було перше вікно тверезості, ті крихітні п'ять хвилин, коли ви прокидаєтеся, перш ніж знову почати вживати. Я відчувала близькість смерті, але не дбала про своє життя, мені було все одно."

Румер і Скаут вирішили втратитися, і Таллула погодився на возз'єднання з матір'ю після того, як вони не розмовляли більше трьох років. Тоді молодша дочка переїхала в будинок Демі Мур, яка також боролася з алкоголізмом, і зайнялася лікуванням.

  • Демі Мур розповіла, що у віці 15 років стала жертвою зґвалтування. Злочинець стверджував, що заплатив її матері 500 доларів.
  • Син Майкла Дугласа зробив скандальне зізнання: в дитинстві батько просив його розносити марихуану на вечірках. Пізніше Кемерон Дуглас неодноразово потрапляв в неприємності через наркотики.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях