Лайм

Зміни не тільки в особистому житті: Ані Лорак змінила зачіску

Співачка стала володаркою стильного чубчика

Співачка Ані Лорак, яка після розлучення з чоловіком закрутила роман з молодим музикантом, зважилася не зміни і в зовнішності. 41-річна артистка стала володаркою стильного чубчика.

Фото в новому образі виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram. "З маленького кроку починається дорога. З посмішки починається стан щастя! Гарного, теплого дня!", - написала під знімком Кароліна.

Шанувальники оцінили зовнішній вигляд Ані Лорак і залишили захоплені коментарі під постом співачки.

"Вам дуже підходить чубчик", "Я вас не впізнала", "Вау, вам дуже добре", "Вам дуже йде такий колір волосся і зачіска", "Ви прекрасні", "Одночасно жіночно і грайливо", "С чубчика новий імідіж. Вам пасує", "Молода така", "Зміна образу дуже пасує", "Той випадок, коли розлучення на користь", "Класно з чубчиком", - пишуть коментатори.

  • Колишній чоловік української співачки Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, показав фоловерам в соцмережі милі відео свого часу з дочкою Софією в Києві.
  • Також ми писали, що в мережі обговорюють вихід у світ Ані Лорак і її нового бойфренда Єгора Гліба. Закохані відвідали модний показ в Італії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях