Лайм

Скандальна MARUV випустила трек з нового альбому: фани назвали його містичним

Композиція отримала назву To Be Mine

Українська співачка MARUV, яка потрапила в скандал через премію MTV в категорії "Краща російська співачка", презентувала перший трек з нового міні-альбому Hellcat Story.

Композиція отримала назву To Be Mine і вже доступна до прослуховування. Обкладинка синглу виконана в червоних тонах, на ній Анна зображена з вампирским оком.

На створення ЕР співачку надихнула українська книжка, яку вона прочитала ще в школі.

"Це було моє покарання від вчительки з української літератури в школі, вона мене змусила її прочитати. Я взагалі читати не дуже люблю, я більше люблю слухати. А ця книжка мені дуже сподобалася, і через багато років я чомусь її згадала. Вона мене надихнула на створення такого музичного серіалу. Епізод 1 - це перша пісня, епізод 2 - друга і так далі. Всього буде чотири серії - чотири кліпи і чотири треки", - розповіла MARUV.

Співачка додала, що всі треки альбому записані англійською мовою, але в деяких синглах будуть "вставочки" португальською, російською й українською.

Шанувальники прослухавши пісню To Be Mine відразу назвали її "містичною". Деякі вважають, що композиція звучить як саундтрек до фільму.

"Прям музика до фільму. Мені подобається", "Дуже містичний трек. Неординарно, незвично", "Звучить як афігенний саундтрек якого-небудь фільму", "Гоголь", "Дуже атмосферна пісня. Відразу згадалися "Моторошні пригоди Сабріни", ця пісня була б непоганим саундтреком до нового сезону", - коментують фани співачки.

  • MARUV, яка відмовилася представляти нашу країну на Євробаченні-2019, прокоментувала нові правила Національного відбору. Артистка вважає, що ця умова "обмежує свободи людини".
  • Також дивіться на The Lime провокаційний кліп MARUV на пісню "Між нами". У кадрах нової відеороботи співачки вже традиційно позують танцівниці балету з різними соковитими фруктами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях