Лайм

Акторка "Дизель Шоу" з чоловіком і маленьким сином прикрасили обкладинку глянцю: фото

Яна Глущенко і Олег Збаращук - одна з найкрасивіших сімейних і творчих пар в українському шоу-бізнесі

Акторка гумористичної програми "Дизель Шоу" Яна Глущенко разом з чоловіком Олегом Збаращуком і дворічним сином Тамерланом стали героями свіжого випуску журналу Viva!.

Красива сім'я з'явилася на обкладинці глянцю і дала інтерв'ю. Яна зізнається, що вона неймовірно щаслива, адже поруч - ідеальний чоловік і слухняна дитина.

"Олег дуже класна людина в усіх відношеннях. Він справжній чоловік. У мене є все, що я хотіла в житті: дитина і коханий чоловік. У мене сім'я завжди була на першому місці, мені більше нічого не треба", - говорить акторка.

Яна також зізнається, що їй дуже пощастило і з дитиною.

"Він настільки невибагливий від народження і до цього дня, що я навіть боюся заводити другу! Мені здається, що краще малюка просто бути не може. У Тамерлана є характер, з ним доводиться домовлятися. Але він дуже розумний і не примхливий. Ніколи не плаче! Навіть якщо сильно вдариться, зціляючий мамин поцілунок лікує все", - поділилася вона.

Нагадаємо, що Яна Глущенко вийшла заміж за Олега Збаращука, продюсера гурту ТІК та за сумісництвом концертного директора "Дизель Студіо", в 2017 році. Весілля закохані відсвяткували в Одесі. І, як стверджує сама Яна, було це все практично не заплановано і несподівано. У курортне місто вони просто поїхали на гастролі. У жовтні того ж року Глущенко народила сина, якому подружжя дало ім'я Тамерлан.

  • Раніше Яна Глущенко розповіла, що перенесла складну операцію. Акорка постраждала в страшному ДТП, яке забрало життя її колеги - Марини Поплавської
  • Актор і художній керівник гумористичної студії "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов зізнався, що не може пробачити собі загибель акторки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях