Лайм

Все болить: Леся Нікітюк показала синці після падінь на зйомках

Телеведуча поскаржилася на недоліки професії

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк поскаржилася на недоліки професії. Ведуча "Хто зверху?" і "Хто проти блондинок?" показала синці на ногах, які отримала на знімальному майданчику.

Відповідні знімки дівчина оприлюднила на своїй сторінці в Instagram. Леся також зізналася, що за час зйомок схудла на 2 кілограми.

"10 знімальних днів пролетіло ... Помітно. А це вже 5-й проект за 5-й місяць. Я жінка робота Бендера чи шо?!? За 10 днів завдяки харчуванню (1500 кк. в день) у мене - 2 кг, крепатура, все болить (бо я ше примудрялася робити випади) ноги в синцях від падінь на майданчику під час конкурсів", - написала Никитюк і показала свої ноги.

Шанувальники телеведучої назвали Лесю "трудоголіком" і закликали берегти себе. А деякі фани поділились рецептами від синців.

  • Раніше Леся Нікітюк неабияк повеселила своїх фанатів, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram кумедний кадр. Телезірка позує біля ескалатора, судячи з усього демонструючи свій трендовий лук. Але, як відомо, завжди знайдеться той, хто зіпсує фото.
  • Ще Леся Нікітюк поділилася еротичними мріями, але поки замість мачо з тату у неї є лише пухнастий пес Рафчік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях