Лайм

Американська актриса поділилася небезпечним секретом краси Мерилін Монро

Не намагайтеся повторити це вдома!

Краса вимагає жертв, і 86-річна американська актриса Рене Тейлор переконалася в цьому на власному досвіді. Колись починаюча зірка вирішила послухатися поради Мерилін Монро, і це ледь не обернулося для неї трагедією, пише видання Page Six.

"У Мерилін була найсвітліша шкіра, яку я коли-небудь бачила, - розповіла актриса на урочистому заході, присвяченому 50-річчю Інституту театру і кіно Лі Страсберга. - Одного разу вона прийшла в клас з Лі Страсбергом, і я запитала її, як вона цього досягла. Мерилін відповіла: "Я натираю все тіло вазеліном і щоранку приймаю тригодинну гарячу ванну. Це надає моїй шкірі сяючого блиску". І я спробувала це. Я мало не потонула!"

Тейлор прославилася на початку 1960-х років як комедійна актриса і стендап-комік. Серед її найвідоміших робіт - фільм 1967 року "Продюсери" і комедійний серіал 90-х "Няня". У різних країнах світу шоу отримало безліч адаптацій, в тому числі серіал "Моя прекрасна няня" з Анастасією Заворотнюк.

  • У 45 років Вікторія Бекхем виглядає прекрасно не тільки завдяки гарній косметиці і здоровому харчуванню. Зірка поділилася секретом краси, який складно назвати стандартним.
  • Сукня Мерилін Монро опинилася в числі найдорожчих речей знаменитостей, коли-небудь проданих на аукціоні. У цьому списку також фігурує накладний ніготь Леді Гаги і використана серветка Скарлетт Йоханссон.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях