Лайм

Син Міка Джаггера заспівав, і фани рок-легенди остовпіли - попси з Росії від хлопця точно не чекали

Варто було хлопцеві один раз з'їздити до Москви...

Син вокаліста The Rolling Stones Лукас Джаггер, виявляється, теж співає. Ось тільки репертуар у нього, м'яко кажучи, дуже несподіваний. Якщо ви теж сподівалися, що колись хлопець піде по стопах батька, то це навряд чи. У свої 20 він уже щільно підсів на поп-музику з Росії і навіть розучив слова (відео дивіться нижче).


Фото: Мік та Лукас Джаггер у Москві, instagram.com

Лукас Моріс Морад Джаггер - один з восьми дітей Міка Джаггера, музиканта, співака, лідера всесвітньо відомого рок-гурту. При цьому, як зазначають фани, саме 20-річний Лукас більше за інших схожий на батька. Але, мабуть, тільки зовні. У Instagram-сторіз хлопця з'явилося відео, на якому той слухає хіт "Рожеве вино" виконавців з Росії Елджея та Feduk. Більш того, впевнено підспівує.

Трек "Рожеве вино" став в Росії хітом 2017 року. Пісня звучала звідусіль і в 2018-му, коли влітку того року Мік і Лукас Джаггер гостювали в Москві. Схоже, тоді хлопець і підчепив цей "вірус".

"Російська музика приголомшлива!" - написав він у сторіз.

Ролик також потрапив до YouTube і його глядачі не стали приховувати подиву. Деякі похвалили вимову Лукаса, але висловили надію, що "Рожеве вино" - лише швидкоплинне захоплення Джаггера-молодшого.

  • Раніше Оззі Осборн випустив трек з нового альбому - це його перша пісня за 9 з гаком років. У наступного року "принц пітьми" випустить новий студійник Ordinary Man.
  • Лідер Rammstein Тілль Ліндеманн зняв новий кліп на "Ленфільмі" в Санкт-Петербурзі і показав перше фото зі знімального майданчика.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях