Лайм

Королівська родина привітала принца Чарльза з днем народження зворушливими сімейними фото

Спадкоємцю британського престолу виповнився 71 рік

14 листопада Чарльз, принц Уельский святкує 71-й день народження. На честь цього його діти і родичі поділилися в соціальних мережах милими фотографіями, на яких спадкоємець британського престолу представлений в несподіваному амплуа люблячого дідуся, батька і брата.

Меган Маркл і принц Гаррі опублікували новий портрет, зроблений під час хрещення їхнього сина Арчі Харрісона. На ньому Чарльз з ніжністю дивиться на загорнутого в білосніжні мережива онука.

"З днем народження, Ваша Королівська Високосте Принц Уельський - сер, тато, дідусь!" - написала пара. Фотографія була зроблена весільним фотографом герцога і герцогині Сассекських Кріс Аллертон.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон також віддали шану майбутньому королю в соціальних мережах. Вони розмістили фотографію 2018 року, на якій усміхнений Чарльз тримає за руки принца Луї, а також пару знімків разом із синами.

"Бажаємо дуже щасливого дня народження принцу Уельському!" - написали вони.

Молодший брат Чарльза, принц Ендрю, також приєднався до поздоровлень. У його акаунті з'явилося зроблене в 1960-му році фото, на якому 12-річний Чарльз тримає однорічного брата на руках.

Для офіційного аккаунта королівської родини в Instagram обрали портрет Чарльза в традиційному шотландському кілті і старий знімок, на якому маленький Чарльз зображений з батьками - королевою Єлизаветою II і принцом Філіпом.

  • Меган Маркл і принц Гаррі не святкуватимуть Різдво з королівською родиною. У таблоїдів з'явився новий привід для пліток, але в Букінгемському палаці поспішили відразу ж їх розвіяти.
  • Дизайнер Стелла Маккартні видалила пост про Меган Маркл через обурення в соцмережах. Модельєр прорекламувала свою осінню колекцію в невдалий час.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях