Лайм

Лобода показала рідкісні фото з маленькою донькою: фани розчулились

Днями малятку виповниться півтора року

Українська співачка Світлана Лобода показала милі знімки з сімейного архіву, на яких вона зображена з молодшою дочкою Тільдою.

Сімейні фото артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Знімки зроблені на дні народженні дівчинки, який вона відзначила в травні цього року. Свою публікацію співачка супроводила хештегом #нафотоТільді1год і #скоро1,5.

Світлана не показує обличчя маленької доньки і всі фотографії робить зі спини. Але навіть незважаючи на це знімки з малятком завжди викликають бурхливі емоції у фанатів.

"Яка гарненька, прям зайчик", "Світлана, ви така ніжна мама. Дуже приємно дивитися такі милі фото", "Що за солодкий пиріжок", "Лапочка Тільда", "Яке диво, побільше б таких фоточок", "З ума зійти від мімімішності", "Солодка булочка", "Мімімішні фотки", - захоплюються коментатори.

Нагадаємо, що за чутками, батьком другої дочки Світлани Лободи є лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн. Артисти познайомилися на фестивалі "Жара" в Баку. Сама виконавиця не афішує стосунки з батьком Тільди, приховуючи від фанатів його ім'я. За словами Лободи, їй заборонено про це говорити за умовами контракту.

  • Нещодавно Світлана Лобода відсвяткувала день народження. Своє 37-річчя артистка зустріла в компанії близьких друзів, серед яких був і соліст німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн.
  • Також співачка показала фото старшої дочки Єви. На знімку видно, що дівчинка помітно підросла і стала виглядати вже зовсім дорослою.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях