Лайм

Найсексуальніший чоловік 2019 року Джон Ледженд розповів, як стикався з расизмом

Співак згадав про неприємні ситуації, які пережив в коледжі

40-річний співак Джон Ледженд, названий журналом People найсексуальнішим чоловіком 2019 року, розповів про випадки, коли особисто стикався з расовою дискримінацією в США.

Ледженд (вроджений Стівенс) навчався в Університеті Пенсільванії, де вивчав англійську мову і став фахівцем з афроамериканської літератури. Але в студентські часи майбутня зірка не раз стикався з расизмом.

"Коли я бачу, що відбувається в соціальних мережах прямо зараз, це нагадує мені про те, що відбувалося зі мною під час навчання в коледжі. Люди просять тебе пред'явити посвідчення особи, але не попросять посвідчення особи білих хлопців. Коли я сідав у машину в Західній Філадельфії, мене просили довести, що це моя машина", - розповів співак в інтерв'ю People.

"Я думаю, що багато чорношкірих студентів стикалися з цим в коледжі, - продовжив він. - Найстрашніше - коли викликають поліцію, і ти ніколи не знаєш, чим це може закінчиться. Особливо з кольоровими людьми. Нас часто вважають небезпечними, навіть коли ми нічого не робимо. Коли ця підозра додається до будь-якої обставини, вона може бути небезпечною для нас".

  • Відомі журнали посварилися через нагороду "Найсексуальніший чоловік року". Її засновники наполягають, що тільки їхній обраний кандидат має право носити це звання.
  • У жовтні український співак MELOVIN потрапив до списку популярного рейтингу TC Candler як один з претендентів на звання найкрасивішого чоловіка світу. Ось, як він відреагував на приємну новину.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях