Лайм

Українська знаменитість знайшла себе на рекламі надгробних пам'ятників: схоже, це пік популярності

Ритуальне бюро "увіковічнило" співака Дантеса

У Чернівецькій області бюро ритуальних послуг зобразило на надгробній плиті обличчя українського співака і телеведучого Володимира Дантеса (DANTES).

Про це чоловік солістки "Время и Стекло" повідомив на своїй сторінці в Facebook, показавши відповідні фото. Свою публікацію артист супроводив хештегом #DANTESЖИВ.

"Вважаю, що це пік популярності! Значить в селі Годилів, це виїзд з Чернівців в сторону цвинтаря, є дуже підприємливий мій фанат. Він підтримує мене як може", - написав співак.

В кінці поста Дантес пожартував: "Фотку і свіжішу можна було б взяти".

Втім Володимир - не єдина жива знаменитість, чиє обличчя зобразили на плиті. На знімку можна також розгледіти російську телеведучу Тіну Канделакі.

  • Український співак, екс-учасник гурту "ДіО.фільми" Володимир Дантес після тривалої перерви повернувся на сцену. Музикант представив трек "Тепер тобі 30" за аналогією з хітом "Мені вже 20", який свого часу виконував в дуеті з Вадимом Олійником.
  • Надя Дорофєєва та Володимир Дантес переїхали до приватного будинку. Повністю своє нове житло зіркове подружжя ще не показали, але на деяких знімках можна розглянути їх сімейне гніздечко.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях