Лайм

Alyona Alyona випустила новий кліп до треку "Мамин суп", знятий в кращих традиціях Девіда Лінча

11-хвилинний кліп претендує на звання найнезвичайнішого в колекції співачки

Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona випустила новий кліп до треку "Мамин суп", і виглядає ролик так, ніби його знімав сам Девід Лінч. Явні відсилки до серіалу "Твін Пікс", влучні метафори та безмежний креатив - все це у свіжому 11-хвилинному відео від режисера Яна Болотова.

Примітно, що це не перший спільний проект alyona alyona (Олена Савраненко) та Яна Болотова. Раніше режисер вже знімав для співачки кліп до пісні "Рибки 2".

Новий кліп до пісні "Мамин суп" починається доволі просто: співачка в колі родини читає реп на кухні, розхвалюючи мамин суп. Далі камера переносить глядача до сусідньої кімнати, де двоє невідомих чоловіків обговорюють природу речей, справжнє значення слів та свободу вибору. Що правда, говорять вони задом-наперед, точно як герої серіалу "Твін Пікс" уві сні агента Купера.

Далі сюжет кліпу стає ще більш шаленим, а від того цікавішим: кулер з водою перетворюється на мікрохвильовку, в кімнаті відкривається вікно в якусь абсолютно паралельну реальність. За словами alyona alyona, так режисер інтерпретував буденні речі: "Насправді в кліпі показані наші традиції, піднімається питання того, що визначає нас як українців", - зазначила співачка в коментарі до відео на в YouTube.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях