Лайм

Український співак влаштував гучне весілля в тайському стилі, запросивши зіркових гостей: фото

Влад Дарвін розпрощався з холостяцьким життям

Український співак і автор пісень Влад Дарвін розпрощався з холостяцьким життям. 33-річний музикант зв'язав себе узами шлюбу з джазовою виконавицею Христиною Марті.

Спершу закохані обвінчалися в колі найближчих, а на минулих вихідних пара зіграла гучне весілля в тайському стилі. Фото зі святкування співак опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Привітати молодят прийшли і колеги Влада по шоу-бізнесу: співачки Наталя Могилевська, Alyosha, Світлана Тарабарова, вагітна Наталка Карпа, зірковий психолог Наталя Холоденко, телеведуча Соломія Вітвіцька та інші.

"Спасибі всім нашим друзям за теплі і щирі вітання! Ми пронесемо їх через усе життя!", - написав Влад Дарвін.

Стилістика торжества була повністю витримана: безліч квітів, білі вбрання молодят, тайська церемонія одруження і вегетаріанська їжа. А ось дрес-код для гостей - червоний і всі його відтінки.

Наречений і наречена також відмовилися від традиційного весільного танцю, віддавши перевагу чуттєвому контемпу.

  • Учасник шоу "Зважені та щасливі-4" на каналі СТБ Дмитро Завоюра повідомив радісну новину - недавно він одружився на своїй коханій Ганні. Фото з весілля хлопець опублікував на своїй сторінці в Instagram.
  • Екс-Ассоль (справжнє ім'я - Катерина Гуменюк) назвала вартість весільної сукні, в якій сказала "так" своєму коханому, бізнес-аналітику Артему Тараненко.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях