Лайм

Їду на МРТ: український співак отримав травму на тренуванні

Дантес змусив шанувальників хвилюватися

Український співак DANTES (Володимир Дантес), чоловік солістки "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої, пошкодив ногу під час гри в баскетбол.

Про це артист повідомив на своїй сторінці в Instagram. Він опублікував фото біля авто, яке красується у дворі їх заміського будинку.

"Багато хто знає, що я граю в баскетбол. Вчора на нічному тренуванні мені на ногу впав інший спортсмен. І тепер я володар часткового пошкодження медіальної коллатеральной зв'язки лівого коліна. Ну що ж, тепер я розсікаю по лікарнях", - написав співак.

Дантес додав, що вночі він з'їздив в травмпункт, а ввечері їде робити магнітно-резонансну томографію (МРТ).

Шанувальники співака побажали йому якнайшвидшого одужання і закликали його бути обережнішим.

"Ну як так то?!", "Видужуй", "Вова, тримайся", "Ну як же так!!! Одужання якнайшвидшого! Як помниться, перед важливими подіями у Вас трапляються пригоди", "Видужуй швидше", - пишуть дописувачі в коментарях під постом.

  • Володимир Дантес після тривалої перерви повернувся на сцену. Музикант представив трек "Тепер тобі 30" за аналогією з хітом "Мені вже 20", який свого часу виконував в дуеті з Вадимом Олійником.
  • Раніше ми писали також, що в Чернівецькій області бюро ритуальних послуг зобразило на надгробній плиті обличчя українського співака і телеведучого Володимира Дантеса.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях