Лайм

Це крутий виклик: Остапчук прокоментував свій виліт з Танців з зірками-2019

Телеведучий покинув танцювальний проект в півфіналі

Володимир Остапчук покинув шоу "Танці з зірками-2019" минулої неділі. Через кілька днів телеведучий вирішив прокоментувати свій виліт з проекту в соцмережах.

На своїй сторінці в Instagram ведучий написав пост, в якому подякував "Танцям" за те, що йому "не стали в нагоді знання іноземних мов, дикція, ерудиція і імпровізація". "На танцях потрібно мовчати, і це крутий виклик: за три місяці я таки став #Вовабальник", - зазначив він.

Остапчук також висловив подяку учасникам проекту, яких він називає "великою родиною". "Ми як дитячий табір, просто за кимось батьки приїжджали на тиждень раніше. Ви всі кращі в своїй галузі і не побоялися прийти і спробувати себе в чомусь новому", - написав він.

Володимир також звернувся і до своєї партнерки: "Спасибі Ілона Гвоздьова за те, що не дивлячись на сильні потрясіння в моєму житті і складності на проекті, ти залишилася в першу чергу Людиною, а потім вже танцюристом".

Суддів телеведучий подякував за "гумор і справедливість", шанувальників - за підтримку, а рідних - "за нічні дзвінки, за ранкові стусани і денні розбори польотів".

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

  • Раніше Ілона Гвоздьова, партнерка Володимира Остапчука на "Танцях з зірками", розповіла, що завадило їм дійти до фіналу. На думку танцівниці, телеведучого "занесло на хвилі успіху", тому від нього відвернулися глядачі.
  • Також The Lime пропонує взяти участь в голосуванні і вибрати найбільш гідного, на ваш погляд, переможця шоу "Танці з зірками-2019". Нагадаємо, що за кубок позмагаються Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, Ксенія Мішина і Женя Кот, а також Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях