Лайм

Дуже хвилювався: Потап вперше розповів, як зробив пропозицію Насті Каменських

Співачка не роздумуючи сказала "так"

Український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) вперше поділився романтичною історією, як робив пропозицію Насті Каменських.

Про це він розповів в програмі "Життя відоміх людей". За словами музиканта, зворушливий момент стався на місці будівництва їхнього будинку.

"Я розповів їй, що коли ми викопували під фундамент будинку яму, то щось там знайшли - якусь старовинну шкатулку. Я кажу: Настя, ти ж любиш різну старовину, потрібно подивитися", - згадує Потап.

"Я дійсно купив таку стару скриньку і поклав туди обручку", - зазначив співак.

Потап підмовив виконроба і відвіз кохану на будівництво. "Вона дістає шкатулку, відкриває і бачить обручку", - говорить репер. Він додав, що дуже хвилювався, але в підсумку почув заповітне "так".

Нагадаємо, що Настя Каменських і Потап офіційно зареєстрували свої стосунки задовго до весілля, яке відгриміло під Києвом 23 травня. У розпорядженні the Lime опинився документ, згідно з яким закохані одружилися 18 жовтня 2018 року.

  • Раніше Потап розповів про побут з Настею Каменських. Музикант зізнався, що артистка відмінно справляється з домашніми справами, а він сам з радістю може почистити сніг або забити цвях.
  • Настя Каменських, якій чи не кожен день приписують вагітність, розповіла, коли народить первістка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях