Лайм

Одруженого Джастіна Тімберлейка запідозрили в інтрижці з колегою по фільму: фото

Джерело, наближене до зірки, запевняє, що між ними "нічого немає"

Папарацці зняли Джастіна Тімберлейка, коли він тримався за руки з американською актрисою Алішею Уейнрайт в одному з барів Нового Орлеана. Наразі вони працюють над фільмом "Палмер", в якому 30-річна Уейнрайт грає коханку Тімберлейка. Також джерело повідомило таблоїду The Sun, що Тімберлейк був "сильно п'яний і невпевнено тримався на ногах".

"Тімберлейк і Уейнрайт посміхалися і сміялися. В один момент він взяв її за руку і поклав на своє коліно. Потім вона обережно почала погладжувати його ногу. Потім він схопив її за руку і грав з її пальцями", - цитує видання очевидця.

38-річний Тімберлейк з 2012 року одружений на актрисі Джесіці Біл, з якою виховує 4-річного сина Рендалла. Оскільки в момент прихованої зйомки музикант і актор був без обручки, в мережі активно заговорили про його романтичний зв'язок з Уейнрайт. Однак видання Page Six з посиланням на джерело, близьке до зірки, запевнило, що між ними нічого немає.

"Вони перебували на відкритому балконі, серед друзів. Це було ніщо. Нічого не відбувається, 100 відсотків", - говорить джерело.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях