Лайм

Весілля було не першим: Потап розкрив невідомі раніше факти з життя з Настею Каменських

Продюсер розповів, як приховував шлюб зі співачкою і чому вирішив відкритися

Травневе весілля однієї з найпопулярніших пар в Україні, продюсера Потапа та поп-співачки Насті Каменських (NK), було не першим, і навіть не другим. У законний шлюб пара вступала кілька разів.

Як розповів Потап в інтерв'ю виданню The Flow, спершу вони приховували своє особисте життя, але з часом ця гра стала неприємною для них самих.

"Ми з Настею стали грати в цю гру, адже ні у кого немає доказів, що ми разом. Ми веселилися як могли", - згадав Потап, розповідаючи, як переконував українських журналістів у відсутності будь-яких відносин з Каменських.

У певний момент ідея приховувати свою жінку стала неприємною йому: "Це негарно по відношенню до Насті. Ми поговорили і вирішили: "Все, набридло, давай зробимо наступне весілля".

Коли ж інтерв'юер перепитав, що репер має на увазі під словом "наступне", Потап пояснив: "Вже було кілька разів, коли ми вступали з нею у законний шлюб. Те відкрите весілля, яке всі побачили, було вже енним за рахунком у нас. Навіть не другим, чувак".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Настя Каменських і Потап офіційно зареєстрували свої стосунки задовго до весілля, святкування якого пройшло під Києвом 23 травня. У розпорядженні the Lime опинився документ, згідно з яким закохані одружилися ще 18 жовтня 2018 року.

  • Раніше Потап розповів про побут з Настею Каменських. Музикант зізнався, що артистка відмінно справляється з домашніми справами, а він сам з радістю може почистити сніг або забити цвях.
  • Настя Каменських, якій ледь не щодня приписують вагітність, розповіла, коли народить первістка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях