Лайм

Лікарі змусили Мадонну скасувати концерти через проблеми зі здоров'ям

Співачка вибачилася перед фанатами за вимушену перерву

Мадонна скасувала серію концертів "Мадам Х" через проблеми зі здоров'ям: три бостонських шоу 61-річної співачки не відбудуться за розпорядженням лікарів. Про це пише New York Post з посиланням на прес-реліз зірки.

"Будь ласка, вибачте за цей несподіваний поворот подій, - пише Мадонна. - Проведення шоу кожен раз приносить мені стільки радості, і скасування - це свого роду покарання для мене. Але біль, який я зараз відчуваю, величезний, і я повинна відпочивати і слідувати вказівкам лікаря, щоб повернутися, стати сильнішою і кращою, продовжити подорож Мадам Х з усіма вами".

Очікується, що співачка відновить турне в грудні. Скасовані концерти не стали переносити через жорсткий графік, тому власникам квитків повернуть гроші.

Цього року Мадонна не вперше скасовує шоу через хворобу. У жовтні співачка травмувала коліно, і лікарі веліли їй зробити перерву.

"Прийшов час зняти ці каблуки і панчохи на кілька днів! Дякую за розуміння", - написала вона в Instagram.

  • Фанат подав до суду на Мадонну через пізній концерт Чоловік регулярно відвідував шоу співачки, але після анонсу чергового "запізнення" його терпінню прийшов кінець.
  • Елтон Джон в своїх мемуарах розкритикував Мадонну через її слова про Леді Гагу. Співак назвав знамениту колегу гидкою і невдячною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях