Лайм

Ціную свої помилки: Бред Пітт поділився ставленням до алкогольної залежності

Актор розповів про зміни в житті і поскаржився на засуджуюче суспільство

Бред Пітт взяв інтерв'ю у Ентоні Хопкінса для журналу Interview. У довірчій бесіді актори обговорили проблеми з алкоголем і помилки минулого. 55-річний Пітт розповів про те, як сьогодні ставиться до залежності, від якої позбувся завдяки товариству Анонімних Алкоголіків.

"Я ціную свої помилки, тому що вони дали мені мудрість, яка пізніше призвела до чогось іще. Думаю, що це справжній акт прощення себе за всі ті вчинки, якими я не пишаюся, - сказав Пітт. - Ви не отримаєте одне без іншого. Я лише зараз приймаю цей час у своєму житті. Але я, звичайно, не ставлю собі це в заслугу".

Пітт зізнався, що кинув пити, коли усвідомив, що алкоголь робить йому ведмежу послугу, і з його допомогою він тікає від реальності. 81-річний Ентоні Хопкінс похвалив колегу за правильний вибір, оскільки сам кинув пити майже 45 років тому.

"Я дивлюся на це і думаю: "Яке це було велике благословення". Я робив погані речі. Але дивно озиратися назад і думати: "Боже, я все це робив?" Схоже, є внутрішній голос, який говорить: "Все скінчено. Рухайся далі", - каже Хопкінс.

Бред Пітт підтвердив, що приймати помилки - прекрасно.

"Ми живемо в часи, коли люди вкрай засуджуючі. Ми завжди надавали великого значення помилкам. Але що дійсно визначає людину, так це те, що вона робить після помилки. Яким буде цей наступний крок? Як правило, ми не затримуємося, щоб побачити, яким він буде. Але це та частина, яку я знаходжу набагато більш цікавою", - говорить Пітт.

Також в інтерв'ю актор зізнався, що не плакав близько 20 років, і лише останнім часом пом'якшав.

"Мене можуть розчулити мої діти, друзі, новини. Я просто рухаюся далі. Думаю, що це хороший знак. Не знаю, до чого це призведе, але я думаю, що це хороший знак", - сказав він.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях