Лайм

Дочка Світлани Лободи проговорилася про великий секрет мами: відео

Співачка вагітна третьою дитиною?

Світлана Лобода знову змусила публіку говорити про себе. Артистка опублікувала в Instagram коротке відео, після якого фанати зірки почали обговорювати можливу вагітність співачки.

У ролику старша дочка Світлани сидить на колінах у зіркової мами і міцно до неї притискається. Співачка ласкаво гладить Єву по голові, називаючи при цьому своєю любов'ю. У відповідь 8-річна дівчинка заявляє: "Твоя любов вже братика чекає". Лобода швидко на це реагує зі словами: "Так, тихо!".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від LOBODA (@lobodaofficial)

Тепер шанувальники співачки думають - Світлана вагітна третьою дитиною або Євангеліна таким способом повідомила мамі, що вже давно мріє про братика?

Швидше за все Лобода просто майстерно привертає до себе увагу, тому що будь це великий секрет, вона б не опублікувала ролик в особистому мікроблозі.

Нагадаємо, що Світлана виховує ще одну дочку - півторарічну Тільду, батьком якого називають лідера німецького гурту Rammstein. Розмови про роман Лободи і Тилля Ліндеманна ходять вже кілька років, да і сама співачка з радістю підігріває ці чутки.

  • Нещодавно Світлана Лобода відсвяткувала день народження. Своє 37-річчя артистка зустріла в компанії близьких друзів, серед яких був і соліст німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн.
  • Світлана Лобода також опублікувала відео, що шокувала багатьох її шанувальників. На кадрах ролика артистка у відвертому вбранні йде на сцену через кухню, підлога якої усипаний величезними мертвими жуками.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях