Лайм

Повалій стала бабусею: невістка співачки показала перше фото дитини

А новоспечений тато поділився своїми емоціями

Українська співачка Таїсія Повалій вперше стала бабусею - син артистки Денис і його дружина Світлана подарували їй довгоочікуваного онука.

Новоспечена мама поділилася в Instagram зворушливим фото малюка і повідомила, що хлопчик народився зростом 55 см і вагою трохи більше 3 кг. На милому знімку зображені маленькі ніжки малятки.

"Ось воно - найбільше щастя! Наш з Денисом пиріжечок", - написала невістка співачки.

Тим часом Денис зізнався, що поява на світ первістка стала одним з найбільш хвилюючих моментів у його житті з тих пір, як зробив пропозицію руки і серця коханій.

Нагадаємо, що про майбутнє поповнення в родині Денис Повалій вперше розповів дописувачам ще в лютому. А в жовтні похвалився знімком вагітної дружини. На фото Світлана позує в одній лише білизні, демонструючи величезний живіт.

  • Голлівудська акторка Мілла Йовович зовсім скоро знову стане мамою. Зірка картини Люка Бессона "5 елемент" розповіла, як протікає вагітність і показала свої нові форми.
  • Колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос розповіла, як проходили її пологи. Маля з'явилося на світ в одній з клінік Монако, про що співачка анітрохи не шкодує.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях