Лайм

Біла ялинка і плюшевий сніг: Кім Кардаш'ян показала дивний різдвяний декор

Прикраси будинку Кардашьян-Уест зроблені за індивідуальним замовленням, і вони дійсно відрізняються від всього, що нам доводилося бачити

Кім Кардаш'ян Уест поділилася в Instagram серією відеороликів, в яких показала різдвяний декор свого будинку в Каліфорнії. В якості прикрас зірка реаліті-шоу і бізнесвумен вибрала абстрактні білі дерева, зроблені з м'якої плюшевої тканини.

Фото: KIM KARDASHIAN / INSTAGRAM

Кардаш'ян пояснила, що дерева виготовлені за індивідуальним замовленням і вперше використовувалися для сімейного свята в переддень Різдва 2018 року.

"Мені це подобається, вони такі химерні, повністю білі", - сказала Кардаш'ян.

Кім відмовилася від традиційної різдвяної червоно-зеленої кольорової гами, і навіть її різдвяна ялинка у вітальні пофарбована в білий і декорована білими гірляндами. Також білими вогниками прикрасили живі дерева за межами будинку.

"Це так красиво", - сказала Кардаш'ян про своє різдвяне дерево.

Напередодні Різдва Кардаш'ян відсвяткувала четвертий день народження свого сина Сейнта. Кім побажала малюкові щасливого дня народження, поділившись сімейної фотографією на тлі білих плюшевих дерев.

"У мене немає слів, щоб описати, як я люблю твою посмішку і твої кучері, - підписала вона знімок. - Ти приносиш стільки радості в мою душу. Такий добрий, люблячий, вдумливий і милий!"

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях