Лайм

Віра Брежнєва показала, як підросла її молодша дочка: дівчинці вже 10 років

Сара зростає справжньою красунею!

Екс-солістка гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва поділилася з шанувальниками серією знімків своєї молодшої дочки Сари, якій 14 грудня виповнюється 10 років.

Фото артистка опублікувала на особистій сторінці в Instagram. На знімках іменинниця позує з трендового в цьому сезоні зачіскою - дрібними кучерями в стилі афро. Публікацію Віра коментувати не стала, лише зазначила, що Сарі - 10 років.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vera Brezhneva (@ververa)

Дописувачі Брежнєвої залишають ппривітання дівчинці, не пройшли повз поста і колеги співачки. "Яка дівчинка. Вітаю", - зазначила Санта Дімопулос. Дизайнер Катя Сільченко написала: "Мама, вітаю з днем народження світлої і такої ніжної дівчинки".

Нагадаємо, що Сару співачка народила від українського бізнесмена Михайла Кіпермана. Брежнєва також виховує 18-річну дочку Соню від першого чоловіка Віталія Войченко.

Зараз артистка заміжня за продюсером Костянтином Меладзе, який старше неї на 18 років. Пара таємно розписалася в Італії в 2015 році. Шанувальники з нетерпінням чекають, коли у зіркового подружжя народиться малюк і постійно підозрюють співачку у вагітності.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Vera Brezhneva (@ververa)

  • Віра Брежнєва емоційно відреагувала на чергові чутки про зраду чоловіка. Останнім часом в мережі обговорюють можливий роман Меладзе з новою блондинкою з "ВІА Гри" - Ерікою Герцег.
  • Також співачка показала любовну записку від чоловіка. Зізнання супроводжується таємничою буквою "К", яка, поза всяким сумнівом, означає ім'я чоловіка Віри - Костянтин.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях