Лайм

Леся Нікітюк зробила фото в ліжку: тепер фани розшукують автора знімка

Телеведуча показала свій ранок в одному з готелів Китаю

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка недавно оголила сідниці на камеру, знову поділилася з шанувальниками пікантним знімком.

На цей раз знаменитість сфотографувалася на ліжку готельного номера, а фото виклала на особистій сторінці в Instagram. На знімку Леся сидить на ліжку в білій маєчці і трусиках, а також рушником на голові. Під очима в неї маленькі помічники для краси - патчі, а поруч стоїть таця зі сніданком.

"Шіканула .. пожила в готелі, патчі спробувала .. мм смачно", - пожартувала Нікітюк.

Публікація викликала бурхливу реакцію серед дописувачів ведучої. Одні захоплюються довгими ногами і почуттям гумору Лесі, а інших цікавить питання: хто є автором знімка?

"І хто ж тебе напівголу фоткає вранці в ліжку?", "Хто фоткає?", "Ноги чутдові", "Хто ж тебе фоткає?" "Мрія", "Яка класна", "Ідеал", "Прикольний жарт: патчі спробувала"," Відмінне почуття гумору", - пишуть коментатори.

  • Раніше Леся Нікітюк продемонструвала своє beauty-перевтілення. Телеведуча опублікувала колаж з двох знімків. На першому фото Леся зображена без косметики на обличчі, на другому - з "бойовим розфарбуванням".
  • Ще Леся Нікітюк поділилася еротичними мріями, але поки замість мачо з тату у неї є лише пухнастий пес Рафчік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях