Лайм

Шарліз Терон розповіла, як її мати вбила батька заради самозахисту

У 16 років зірка пережила жахливу сімейну трагедію

Шарліз Терон у відвертому інтерв'ю NPR розповіла про те, як росла в нездоровій роднині з батьком-алкоголіком. 44-річна актриса не стала приховувати, що в 1991 році її мати вбила батька в акті самооборони. У той час Шарліз було всього 16 років.

"Мій батько був дуже хворою людиною. Він був алкоголіком все моє життя, - розповідає актриса. - Я знала його тільки з одного боку, як алкоголіка... Це була досить безнадійна ситуація. Наша сім'я просто застрягла в цьому. Життя з залежним непередбачуване день у день, і ви занурюєтеся в це повністю на все життя".

Шарліз Терон вважає, що їхня родина була "неймовірно нездоровою", і все це їх дуже травмувало.

"Звичайно, я б хотіла, щоб те, що трапилося тієї ночі, ніколи б не сталося, - каже вона. - Мій батько був настільки п'яний, що не повинен був би ходити, коли зайшов до будинку з пістолетом. Ми з мамою були в спальні, налягали на двері, які він намагався вибити. Тому ми обидві притулилися до дверей зсередини, щоб він не міг проштовхнутися. Він зробив крок назад і просто вистрілив у двері три рази. Жодна з цих куль не влучила в нас, і це просто диво. Але в цілях самооборони вона зупинила загрозу".

Володарка "Оскара" за роль у фільмі "Монстр" не приховує свою історію і прагне допомогти іншим людям.

"Це сімейне насильство я поділяю з багатьма людьми. Мені не соромно про це говорити, тому що я думаю, що нам варто більше говорити про такі речі, більше розуміти, що ми в цьому не самотні, - пояснює Шарліз. - Для мене це завжди було історією про дорослішання з залежними і про те, що [залежність] робить з людиною".

Сьогодні зірка одна виховує двох усиновлених дітей, і сподівається, що в майбутньому люди перестануть з осудом ставитися до таких родин.

"У багатьох країнах, і я думаю, що навіть для багатьох людей в Америці, все ще здається дуже традиційним, що у кожної дитини повинні бути мати і батько. Ми ніби як повільно прийняли ідею двох матерів і двох батьків, але не одного опікуна. Це так пригнічує. Я знаю дуже багатьох людей, які були б неймовірними батьками. Моя боротьба була трохи легшою через мої обставини, але я хотіла б цього для всіх жінок, які мріють розділити своє життя і стати частиною життя іншої маленької дитини".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях