Лайм

Сергій Бабкін випустив пісню, яку написав в першу спільну ніч з новонародженим сином

У цій пісні музикант наодинці з сином оповідає йому про космос, Всесвіт і життя

Український музикант Сергій Бабкін презентував новий трек. Назва пісні "Ліс" - скорочене ім'я молодшого сина співака Єлисея, який з'явився на світ в червні цього року.

Прем'єра синглу відбулася 18 грудня на YouTube-каналі виконавця. У цій пісні Бабкін наодинці з сином розповідає йому про космос, Всесвіт і життя. Разом з релізом треку вийшло і чорно-біле відео, де Сергій сидить в кімнаті з гітарою, а навколо - космічний пил.

"Ця пісня народилася в першу нашу спільну ніч, - каже Бабкін. - Коли Всесвіт мого сина по-справжньому став Моїм! Тоді в цьому Світі і в цій миті були тільки ми вдвох. Він в той момент був провідником. Неначе передавав мені цей текст подумки. І я його чув. Я повністю впевнений в тому, що це не мої слова. У перші дні діти знаходяться в прикордонному стані. Вони тут, але те, звідки вони прийшли, ще не повністю стерлося з їх свідомості. Вони розповідають нам, але ми нічого не розуміємо. Це триває перший рік, а потім вони все забувають".

Шанувальники музиканта високо оцінили нову роботу співака. У багатьох трек викликав мурашки і сльози.

"Це найкраще, що я чула за останній час. Як завжди, до мурашок і сліз!", "Щось якось захотілося розхвалити, важко стримати емоції", "До мурашок", "Дуже круто! Зачаровує! Космос цілковитий! Ваш особистий космос, Сергій, і ми в ньому гості", - пишуть фанати в коментарях під роликом.

Дружина музиканта і, за сумісництвом, його директор зізналася, що випуск пісні приурочений до маленького свята - 18 грудня Єлисею виповнюється півроку.

"Нашому ЛІСенку сьогодні 6 місяців. Вранці відбулася неймовірно-космічна прем'єра від Сергій Бабкіна - пісня "Лис". Вона була написана в першу ніч в пологовому будинку. Ми вперше лежали втрьох - Я, Сергій і наш еЛІСейчік. Стали приходити рядки, дуже швидко, Сергій тільки встигав їх записувати. Це ВІН нам приніс цю пісню!! Наш Ангел - Єлисей! ", - написала Сніжана в Instagram.

  • Зіркова пара Сергій і Сніжана Бабкін стали героями свіжого випуску журналу "Наталі". Подружжя прикрасили обкладинку глянцю, знялися в стильній фотосесії, а також розповіли про свою сім'ю.
  • Сергій Бабкін під час свого концерту в Києві підготував глядачам справжній сюрприз - дует зі своєю коханою дружиною Сніжаною. Для танцівниці це був дебют на музичній сцені.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях