Лайм

Кара Делевінь романтично привітала дівчину з днем народження серією приватних фото

Актрисі Ешлі Бенсон виповнилося 30 років

Модель і актриса Кара Делевінь зустрічається із зіркою серіалу "Милі ошуканки" Ешлі Бенсон вже півтора роки. Незважаючи на фейкову новину про розставання, пара продовжує радувати фанатів милими спільними фото і зізнаннями. Так, нову порцію романтики Делевінь видала на честь 30-річчя подруги в своєму Instagram.

Ешлі Бенсон Фото: @caradelevingne в Instagram

"З Днем Народження, Ешлі Бенсон. Я можу сказати так багато, але найбільше в наших стосунках я люблю і ціную те, що мені це не потрібно, тому що ТИ ЗНАЄШ, і це все, що має значення. Це ти і я, моя люба. Моє безпечне місце. Ти дозволила мені бути дурною, ти дозволила мені бути дикою, ти підтримуєш мою свободу, безпеку і цікавість. Мені здається, що я знаю тебе все своє життя, і я так пишаюся тим, що ти перетворюєшся на жінку, якою ти завжди мріяла бути. Я люблю тебе без слів, моя солодка, ангельське личко, сварлива дупка, солодкі щічки, ніколи не знуджена Бенсон", - написала Кара.

Разом з поздоровленням зірка фільмів "Загін самогубців", "Валеріан і місто тисячі планет" і серіалу "Карнівал Роу" опублікувала кілька особистих фотографій. Серед них знайшлося місце і пікантним знімкам, де пара разом купається у ванній.

Фото: @caradelevingne в Instagram

Фото: @caradelevingne в Instagram

Фото: @caradelevingne в Instagram

Фото: @caradelevingne в Instagram

Фото: @caradelevingne в Instagram

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях