Лайм

Племінниця Ротару таки розкрила особистість обранця, і цей хлопець не з шоубізу

Ім'я нареченого співачка як і раніше не розкриває

Українська співачка Sonya Kay, племінниця народної артистки України Софії Ротару, зібралася заміж. Довгий час шанувальники гадали, хто ж є обранцем дівчини. І ось нарешті знаменитість розкрила особистість нареченого.

Це сталося в студії програми "Ранок з Україною". Соня розповіла, що її коханий спортсмен і входить до складу збірної України з хокею. До того ж хлопець молодше 29-річної співачки на три роки. Однак дівчину це зовсім не бентежить. За її словами, це сімейне, адже її батько також трохи молодше матері.

"Він спортсмен, грає за збірну України з хокею. Я завжди дуже вболіваю і переживаю за нього. До речі, він молодший за мене. Напевно, це сімейне, оскільки мій батько також трохи молодше матері. У нас різниця в три роки, але це цілком нормально. Ми відмінно ладнаємо, розуміємо один одного, у нас спільні цілі і мрії", - зізналася Sonya Kay.

Ім'я обранця співачка як і раніше не розкриває, а також не показує шанувальникам його обличчя.

Нагадаємо, що про заручини Соня оголосила в середині листопада. Дівчина відповіла "так" на пропозицію руки і серця через 5 місяців після знайомства з майбутнім чоловіком.

  • Раніше Sonya Kay серйозно травмувала обидві руки під час поїздки до Барселони (Іспанія). Про це вона розповіла на особистій сторінці в Instagram, приклавши до посту фотографію з гіпсом на одній з рук.
  • Внучка легендарної української співачки Софії Ротару, 18-річна Софія Євдокименко, яка виступає під сценічним ім'ям Sofia Eve, презентувала нову англомовну пісню. Композиція отримала назву Lonely Walkers.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях