Лайм

Відома plus-size модель знялася голою на останніх тижнях вагітності: фото

Первісток Ешлі з'явиться на світ десь на початку січня

32-річна plus-size модель Ешлі Грем, яка готується до пологів, зважилася на сміливу фотозйомку. Пишнотіла красуня позувала в об'єктив камери свого чоловіка Джастіна Ервіна без одягу.

Знімки з бекстейджа знаменитість опублікувала в Instagram. На фото Ешлі сидить на стільці повністю оголеною. З одягу на ній тільки білі шкарпетки.

"Остання зйомка в цьому році з найбільшою любов'ю в моєму житті", - свідчить підпис до знімків.

Відверті знімки припали до душі не тільки шанувальникам Ешлі, але й її знаменитим друзям, серед яких - модель Емілі Ратажковскі, співачка Нормані Кордей, акторка Емі Шумер та інші.

Нагадаємо, що про вагітність Ешлі Грем стало відомо в серпні цього року. Знаменитість разом з чоловіком опублікувала відео, де повідомили про майбутнє поповнення в родині.

  • Раніше plus-size модель стала героїнею січневого номера американського Vogue. Знаменитість з'явилася на обкладинці глянцю, а також її фото прикрасили сторінки іменитого журналу.
  • Ешлі Грем випадково розкрила стать майбутньої дитини. Це сталося на шоу Елен Дедженерес. В ході випуску телеведуча задавала моделі питання, на які потрібно швидко відповідати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.