Лайм

Діти Вікторії і Девіда Бекхема пройшли обряд хрещення: фото родинного свята

Харпер і Круз Бекхеми стали християнами у свідомому віці

Сімейство Бекхемів відсвяткувало радісну подію - хрещення 8-річної дочки Харпер і 14-річного сина Круза. Хрещеними батьками новоявлених християн стали актриса Єва Лонгорія, співак Марк Ентоні, спортивний агент Дейв Гарднер і перукар Кен Пейвс.

Фото: @victoriabeckham в Instagram

"З великою гордістю спостерігаємо за хрещенням Харпер і Круза з нашими друзями та сім'єю. Так багато причин для вдячності, - написала Вікторія Бекхем в Instagram. - Я вдячна своїй родині і найчудовішим хрещеним батькам".

Фото: @victoriabeckham в Instagram

"Дуже гордий бачити, як мої діти хрестилися, - приєднався до привітань щасливий батько. - Виглядаєте такими ж красивими і чудовими, як завжди. Ми любимо вас, Харпер і Круз".

Фото: @davidbeckham в Instagram

"Яка честь стати хрещеною матір'ю наймилішої маленької дівчинки в світі!" - зізналася в соцмережах зірка "Відчайдушних домогосподарок" Лонгорія, опублікувавши щасливе спільне фото.

Згідно Daily Mail, на святі були присутні також сер Елтон Джон і його чоловік Девід Ферніш, які є хрещеними батьками старших дітей Бекхемів, Брукліна і Ромео, а також актриса Лів Тайлер, яка виховує двох дітей з Девідом Гарднером.

  • Вікторія Бекхем поділилася несподіваним секретом краси. У 45 років Вікторія виглядає прекрасно не тільки завдяки косметиці і здоровому харчуванню.
  • Девід Бекхем, в свою чергу, розповів, як виховує дітей. Зірка футболу прищеплює їм працьовитість і радить відмовлятися від вечірок.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях