Лайм

Сестра Віри Брежнєвої повернула собі дівоче прізвище - за це Олександру Цекало довелося заплатити

Шоумен одружився вчетверте, але дещо пішло не за планом

Шоумену та продюсеру Олександру Цекало довелося викупити своє прізвище у колишньої дружини та матері його двох дітей Вікторії Галушки, рідної сестри співачки Віри Брежнєвої.

Як пише "СтарХіт", вся справа в тому, що нова дружина шоумена, художниця Дарина Ервін, відмовилася взяти його прізвище і стати "другою Цекало". Таким чином продюсеру довелося звертатися до колишньої дружини з проханням і підкріплювати її фінансовою винагородою.

Фото: Вікторія Галушка і Олександр Цекало

Відповідно до джерела, після розлучення колишня дружина Цекало не зміна паспортних даних. Більш того, для повернення дівочого прізвища сестрі знаменитості довелося їхати до України.

Для того, щоб умовити колишню дружину на цей крок, Цекало довелося не тільки виплатити їй суму коштів, але й найняти юристів, які контролювали цей процес. Згодом Галушка опублікувала в мережі знімок, на якому зображена з невідомим чоловіком в Україні. Як стверджує видання, з одним з юристів.

Подейкують, що відносини колишнього подружжя вкрай натягнуті. Будь-який процес спілкування відбувається виключно через посередників, так як особисто бачитися з Галушкою Цекало не бажає.

Фото: Дарина Ервін і Олександр Цекало

Олександр Цекало та Дарина Ервін одружилися в березні цього року. Незадовго до цього пару помітили за прогулянками та шопінгом у Європі. Від пишного весілля новоспечене подружжя відмовилося, проте плануює повернуться до цього питання вже наступного року. Різниця у віці шоумена та художниці становить 28 років.

  • Раніше колишня наречена Віталія Козловського, телеведуча Раміна Есхакзай, назвала справжню причину їх розставання. Як виявилося, ловелас із співака так собі.
  • Читайте також на theLime, чому учасниця гурту "НеАнгели" Вікторія Смеюха розлучилася зі своїм хлопцем, якого так ретельно приховувала від сторонніх.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях