Лайм

Актор і улюбленець жінок з "Кріпосної" показав свою кохану - хто ця красуня

Секс-символ серіалу безжально позбавив прихильниць надії

Актор театру і кіно Тарас Цимбалюк, зірка українського серіалу "Кріпосна", показав підписникам свою кохану. Виявляється, серце коваля Назара, який за останні кілька місяців став новим секс-символом з телеекрану, зайняте візажисткою Тіною Антоненко.

Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Спільне фото з'явилося на особистій сторінці актора в Instagram. На ньому закохані позують на фоні Ейфелевої вежі в Парижі. У коментарях до селфі Цимбалюк обмежився скромним смайликом у вигляді сердечка.

Доволі швидко знімок зібрав понад 3 тисячі лайків. У коментарях фоловери актора відзначили привабливу зовнішність дівчини і побажали парі взаємних почуттів.

Що відомо про Тіну Антоненко?

Супутниця Тараса Цимбалюка - зірковий візажист. У цій сфері дівчина працює вже близько 10 років і за цей час встигла попрацювати з такими знаменитостями як Світлана Лобода, Іван Дорн, MONATIK, "НеАнгели", "Время и Стекло", "Потап и Настя" та іншими.

Фото: instagram.com/tina_antonenko

Фото: instagram.com/tina_antonenko

Фото: instagram.com/tina_antonenko

Фото: instagram.com/tina_antonenko

  • Раніше колишня наречена Віталія Козловського, телеведуча Раміна Есхакзай, назвала справжню причину їх розставання. Як виявилося, ловелас з співака так собі.
  • Читайте також на theLime, чому шоумену і продюсеру Олександру Цекало довелося викупити своє прізвище у колишньої дружини Вікторії Галушки, рідної сестри співачки Віри Брежнєвої.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Кріпосна

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях