Лайм

Раптово помер актор з серіалу "Гра престолів": що відомо

На момент смерті акторові було 30 років

Пішов з життя актор Ендрю Данбар, який запам'ятався за роллю в серіалі "Гра престолів". Він помер у власному будинку в Белфасті (Північна Ірландія) на 31-му році життя.

Про смерть актора повідомило видання Belfast Live. Ендрю помер 24 грудня, проте про його кончину стало відомо тільки зараз. Причини смерті Данбара наразі невідомі.

Актор Енді Макклей висловив свої співчуття у зв'язку зі смертю колеги. Він зазначив, що Данбар був тим, хто змушував оточуючих відчувати себе поряд з ним добре. За словами Макклея, на знімальному майданчику Ендрю згуртовував колектив.

В "Грі престолів" Ендрю Данбар зіграв одного з членів сімейства Старків, а також був двійником Теона Грейджоя. Всього актор знявся більш ніж в 30 фільмах і серіалах, серед яких "Надприродне", "Стріла", "Зоряний крейсер "Галактика": Лезо" і багато інших. Крім зйомок у кіно, Ендрю Данбар працював діджеєм.

  • Раніше Кіт Герінґтон, Емілія Кларк і творці "Ігри престолів" відповіли на критику 8 сезону. Виконавець ролі Джона Сноу його навіть не дивився!
  • Також стало відомо, що HBO готує ще один приквел "Ігри престолів": він присвячений Дому Таргаріенов.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях