Лайм

Пальми, пляжі, серфінг та гори: куди українські зірки втекли від нескінченного Олів'є і вогкості січня

Ми пробіглися Instagram'ом у пошуках найяскравіших фотографій українських зірок на відпочинку

Поки українці задовольняються нескінченними Олів'є та Шубою, "Іваном Васильовичем" та вихідними (як бачите, не всі), знаменитості традиційно рвонули у відпустку.

Співаки, музиканти та зірки телебачення зазвичай до кінця року закривають великі проекти - хто телевізійні шоу, хто сольні тури, а хто просто звик відпочивати в січні під сонцем. Загалом, суть в тому, що стрічка Instagram рясніє яскравими знімками з островів та інших зелених куточків планети. Ми зібрали найцікавіші з них і розповідаємо, де українські селебріті зустрічають перші дні нового року.

Настя Каменських і Потап, чия весілля в травні 2019 го стала одним з найгучніших подій в українському шоу-бізнесі, знову засвітилися в Мексиці. Для свіжого фото в Instagram вони навіть приміряли відповідні образи.

Фото: instagram.com/kamenskux

Фото: Фото: instagram.com/kamenskux

В цей час колишня дружина Потапа, також продюсер Mozgi Entertainment Ірина Горова, з сином Андрієм та донькою Наталею гостюють в США. У соцмережі родина публікує фотографії в компанії приятелів.

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

Хітмейкер MONATIK зустрів новий 2020-й в Альпах, а тепер з дружиною та дітьми проводить час на островах. Що правда, не зізнається, де саме. І співак, і його дружина Ірина Демічева публікують милі сімейні фото з пляжів, на яких традиційно обличчя їхніх дітей приховані.

Фото: instagram.com/monatik_official

Фото: instagram.com/irinamonatik

Зірка проекту "Орел и Решка" Регіна Тодоренко продовжує освоювати серфінг. У Instagram телеведуча публікує все більш впевнені фото на дошці і ділиться враженнями.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Пляжними фото традиційно у цей час року хизується і "головна блондинка країни" Оля Полякова. Куди і з ким цього року відправилася співачка, не відомо. Однак вибір явно припав на теплі локації біля моря.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

А ось колега Полякової по проекту "Х-фактор" Ігор Кондратюк вивчає мальовничі локації Нової Зеландії. В особистому профілі колись ведучий проекту "Караоке" ділиться фотографіями гір і розповідає про місцеві красоти.

Фото: instagram.com/kondratiuk_official

Фіналістка проекту Танці з зірками-2019, гімнастка Анна Різатдінова зустріла перші дні 2020-го в Дубаї. Схоже, відсутність снігу нітрохи не зіпсувала їй святкового настрою.

Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

Відпустку на зелених островах обрала цього року і модель Маргарита Паша, володарка титулу Міс Україна-2019. Дівчина охоче розповідає у соцмережі про свій активний відпочинок на Балі та публікує знімки вражаючих шпагатів.

Фото: instagram.com/margoritapasha

  • Читайте також на theLime, як ведучий Дмитро Комаров та його дружина Олександра Кучеренко оригінально зустріли Новий рік в експедиції у Сінгапурі з сонцем, пляжем і салатом Олів'є.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: отпуск, Instagram

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях